What would You do if You knew You could not fail?

torsdag den 16. september 2010

Livet i Dublin











Så får i endelig lidt billeder fra livet i Dublin, og snart kommer der også lidt af lejligheden.

Billede 1: Jannie køber for en gang skyld blomster, og hun har faktisk også fundet et par små planter til sin vindueskarm.
Billede 2: Frans i starten af hovedgaden, hvor et kæmpe spir, også kaldet "the stiletto of the ghetto" står rejst som Dublins varemærke. Kan man finde det, kan man altid finde hjem, og det er virkelig højt.
Billede 3: En lille illustration af hvor meget jeg hader "vores" springvand i gården, som larmer så meget, at man tror hver eneste dag er grå, trist og regnfuld, selv om solen også skinner engang i mellem her i Irland.
Billede 4: Frans foran indgangen til vores gård. Vi bor i et nyt område, der hedder Spencer Dock, som er rigtig fint, selvom det vidst nok ligger på den forkerte side af floden Liffey, der løber gennem Dublin (læs: arbejderkvarteret hvor alle tosser og særlinge bor). Vi er rigtig glade for stedet, som efterhånden er blevet en helt Google-ghetto.

Cheers...

2 kommentarer:

  1. Rigtig gode billeder. Det er da træls med det springvand, men ellers lyder det da dejligt.
    Hilsen Jytte

    SvarSlet
  2. Vi andre ville betale dyrt for et springvand af den dimension,så nyd at i har rislende vand lige ude for vinduet. Tænk på hvad et sommerhus ved vandet koster.................
    Hils i Google-ghettoen
    Finn

    SvarSlet